VW RAT ROD “VOLKSROD” (1/64, CUSTOM JC164)

HOMEYOUR WORKSCARS – VW RAT ROD “VOLKSROD”

Another impressive model from Wiso Chu from Thailand, which manufactures its models under the JC164 brand. In addition to his work, he began to make his own adjustments to 1/64 scale models a year ago. The design and construction of the VOLKSROD model took four months. The basis of the new model was the legendary Volkswagen Beetle from HotWheels. But the parts that the JC164 designed gave the car a completely different dimension. Many parts on the car are handmade to the smallest detail, as evidenced by the attached photos. Examining photos and videos, we came to the conclusion that it is a perfect work. We wish that the JC164 will honor us in the future with its proposals, which we will be happy to publish on our website again.

Máme tu ďalší pôsobiví model vlastnej výroby od Wiso Chu z Thajska ktorý svoje modely vyrába pod značkou JC164. Popri práci sa začal vlastným úpravám modelov v mierke 1/64 venovať pred rokom. Návrh a stavba modelu VOLKSROD ktorý vám predstavujeme z dielne JC164 trvala štyri mesiace. Množstvo dielov na aute je ručne robených do najmenších detailov čo dokazujú i priložené fotky. Ako základ poslúžil legendárny Volkswagen Beetle od HOT WHEELS ale diely ktoré JC164 navrhol dodali autu úplne iný rozmer. Skúmaním fotiek i videa sme prišli k názoru, že je to dokonalé dielo. Prajeme aby nás JC164 ešte v budúcnosti poctil svojimi návrhmi ktoré veľmi radi opäť uverejníme na našich stránkach.

More information about JC164 can be found on Facebook, Youtube and Instagram.

Viac informácii o JC164 nájdete na Facebook, Youtube a Instagram.

FOTO: WISO CHU MODEL: VW BEETLE MIERKA/SCALE: 1/64 VÝROBCA/PRODUCER: HOT WHEELS

NEW

Dámske tričko ŠKODA 100 “Otec ma vozil ako princeznu” od WHEELS HISTORY je tu. Pozrite si ho v našom eshope na Diecast & Plastic Models.

Women’s t-shirt ŠKODA 100 “My father drove me like a princess” from WHEELS HISTORY is here. See it in our e-shop at Diecast & Plastic Models.

Pridaj komentár